Valentin napi képkeretek ajándékba

Valaentin napi képkeret

Valentin napi képkeretek ajándékba

Képeket szeretünk készíteni a másikról, magunkról, egymásról. A képeket méltó keretbe kell helyezni ahhoz, hogy emlékké válhasson, és kitehessük az otthonunk falára. Vagy ajándékba adjuk Valentin napra.

A 3D-s Valentin napi képkeretek aranyos, kedves keretet biztosítanak a közös fotóknak, de önmagukban is kedves ajándéknak számítanak.

Valentin napi képkeretek

A Valentin napi képkeretek között találsz macisat, idézetest, szivecskéset. Romantikus, egyben praktikus ajándék. Manapság már nem becsüljük úgy meg a fotóinkat, hiszen az okos telefonnal percenként többet is készíthetünk.

De egy jó közös fotó megérdemli, hogy ott legyen a falon, vagy a hűtő ajtaján. A Valentin nap remek alkalom, hogy ki válasszuk a legjobb képet, és egy kedves keretben kitegyük, emlékbe.

Valaentin napi képkeret
Valaentin napi képkeret

Valentin napi fényképes képkeretek

Legyen emlékezetes és beszédes a Valentin napi ajándék. Készíthetsz emlékekből, emlékezetes ajándékot.

Készíthetsz fényképes Valentin napi képkeretet, fotókkal együtt. Válogass össze az elmúlt évből néhány közös fotót, és helyezd el a keretben. Akár montázst is készíthetsz, feliratokkal, repülőjeggyel.

És készíthetsz képkeretet, képes montázst a közös bakancs listátokról is. Így biztosan szem előtt maradnak a közös célok, a közös álmok.

Valentin napi egyedi képkeretek

A legszebb ajándék, amit saját kútfőből találsz ki, és a két kezeddel valósítasz meg.

A képkeretre ragaszthatsz szivecskéket fából, papírból, textilből. A képkeretbe tehetsz fotókat, filmplakátot, montázst, de akár egy közös verset, dalszöveget, idézetet is.

Legyél formabontó. A képkeretbe legyen idézet, és a keretre ragassz közös képeket, körbe, mindegyik oldalára. Használd a fantáziád nyugodtan, minden ötlet jó lehet, próbáld ki, attól lesz teljesen egyedi.

A képkereteknek főleg a hölgyek örülnek, tehát kiváló ajándék ötlet nőknek. További praktikus ötleteket olvashatsz a Valentin napi ajándékok nőknek című cikkben.

Összegzés

A képkeret egy kedves, emlékezetes, és akár nagyívű kreatív Valentin napi ajándék ötlet. A 3D-s keret akár hűtőre is rögzíthető, ugyanakkor falra is feltehető.

A képkeretbe tehetsz emlékeket, sőt, akár az idei terveket, a bakancs listát is megjelenítheted benne, amit közösen fogtok megvalósítani. Közös álmok, egy Valentin napi ajándékba csomagolva.

A képek megérdemlik a jó keretet, ettől válnak egyedi ajándékká, alkosd meg a saját képkereted, díszítsd fel matricákkal, fa vagy textil szivecskékkel. Engedd el a fantáziád, és ajándékozz Valentin napi képkeret, emlékeket, álmokat.

Szerelmes SMS-ek, rövid üzenetek

Szerelmes idézetek

Szerelmes versek

Rövid szerelmes versek

Szép idézetek

Szerelmes filmek

Valentin napi képek