Négy meglepetés párunk számára

Meglepetés párunk számára

Négy meglepetés párunk számára

 

Közeleg az évfordulótok? Nem tudod mivel lepd meg szerelmedet a nagy napon? Ebben a cikkben összegyűjtöttünk pár ötletet, amelyből ihletet meríthetsz. Lesz szó Swarovski kristályos szíves nyakláncokról, egyedi készítésű tárgyakról, illetve egyéb remek ajándékról, amelyekkel nem lőhetsz mellé. Lássuk tehát, hogy mit adhatsz át a következő ünnep alkalmával, négy meglepetés párunk számára.

DIY képtartó

Egy fényképtartó mindig remek ajándék lehet egy szerettünk számára. Beletehetjük a kedvenc közös képünket, a legcukibb kutyájának fotóját, esetleg egy nyaraláson lőtt darabot, biztosan meglepődik majd. A legjobb pedig, ha saját magunk gyártunk valamilyen egyedi keretet. Az ehhez szükséges alap fa tárgyat bármilyen hobbi kellék webáruházból beszerezhetitek, de a nagyon ügyesek akár otthon is gyárthatnak egyet. Díszítsük kedvünkre kagylókkal, száraz virágokkal, termésekkel és már meg is van a remek ajándék!

Swarovski kristályos szíves nyakláncok

Ki ne szeretné az ékszereket? Amennyiben a feleségünk vagy párunk szereti a divatos darabokat, abban az esetben választhatunk a Swarovski kristályos szíves nyakláncok kínálatából is. Ezekből forgalmaznak színes zöld nyakékeket, gyöngyös változatok, modern fülbevalókat, de még szetteket is egyaránt. Nem lesz tehát nehéz megtalálni a tökéletes darabot, legyen szó bármilyen alkalomról.

Ha esetleg a szívünk választottja jobban kedveli a gyűrűket, karkötőket, illetve a fülbevalókat, azok között is bőven van lehetőségünk kikutatni a legszebb kiegészítőt. Az ékszerek mindig jó megoldásnak bizonyulnak, ha már minden ötletet előttünk az évek során.

Ékszer ajándékba
Meglepetés párunk számára: egy szívmedálos nyaklánc.

Fényképes bögrék

Amennyiben kis költségvetésünk van a következő évfordulóra, érdemes elgondolkodni egy egyedi fényképes bögrén is. Ez bár apróság, de mégis szívhez szóló meglepetés lehet a párunk számára, legyen szó hölgyről vagy úrról egyaránt. Készíttethetünk akár közös fotóból is csészét, de ráirattathajuk az évforduló, esetleg a megismerkedésünk dátumát is. A legtöbb helyen örömmel teljesítenek egyedi kéréseket, ne féljünk előrukkolni velük.

Meglepetés párunk számára: egy képes bögre
Meglepetés párunk számára: egy képes bögre

Szívhez szóló szobrocskák

Kevesen gondolnak bele abba, hogy bár apróságnak számítanak, mégis milyen hatalmas jelentéssel is bírnak a különleges szobrocskák. Az interneten számos saját készítésű darab közül találhatjuk meg az alkalomhoz legjobban passzoló darabot. Legyen szó családalapításról, születésnapról, vagy éppen évfordulóról, minden ünnepre készülnek gondosan megformázott kellékek. Ne habozz szétnézni a szívhez szóló szobrok között, hiszen ezek is remek meglepetések lehetnek a párod számára.

Meglepetés párunk számára egy kedves szobor.
Meglepetés párunk számára egy kedves szobor.

Összegezve

Közeleg az évforduló és nem tudod mit adj a szerelmednek? Reméljük, hogy ebben a cikkben segítségedre voltunk abban, hogy megtaláld a tökéletes meglepetést. Legyen szó különleges ékszerről, egyedi készítésű képtartóról, fényképes bögréről, esetleg egy szívhez szóló szoborról, egyikkel sem fogsz csalódást okozni a számára!

Szerelmes SMS-ek, rövid üzenetek

Szerelmes idézetek

Szerelmes versek

Rövid szerelmes versek

Szép idézetek

Szerelmes filmek

Valentin napi képek