Különleges Valentin napi ajándékok

Különleges Valentin napi ajándékok

Különleges Valentin napi ajándékok, amik hasznosak

Pezsgő, virág, bonbon és valami szív alakú. Ezek ugranak be, ha egy egyszerű Valentin napi ajándékra gondolunk. Azonban ezek lehetnek hasznosak és különlegesek is, amelyekben a pár mindkét tagja örömét leli. Az ajándék vásárlást meghatározhatja, hogy milyen régóta ismerik egymást a párok.

Ebben a cikkben különlegességeket sorolunk fel, amikre először talán nem is gondolnál.
Mennyi ideje tart a kapcsolat?

Van néhány dolog, amire érdemes ügyelni, ha Valentin napi ajándékot veszünk a másiknak. Az egyik ilyen, hogy milyen hosszú ideje vagytok együtt. Ez nagyban meghatározhatja a meglepetést.

  1. Még a kapcsolat elején járó párok ajándékként meglephetik egymást masszázs olajjal és egy puha köntössel. Az érzéki illatú aromaterápiás masszázsolaj egyszerre kényeztető a testnek és a léleknek, majd egy puha köntösbe bújva ez az ötlet lehet a tökéletes meglepetés.

  2. Ha már hosszabb ideje együtt vagytok, de még nem költöztek össze, akkor jól jöhet egy klassz túrahátizsák vagy egy kényelmes nyakpárna. Ha már régebb óta ismerik egymást és gyakran, szívesen kirándulnak együtt, ideális ajándék lehet egy funkcionális hátizsák esetleg egy kényelmes nyakpárna az utazáshoz.

  3. Ha már összebútoroztak, akkor biztosan jól jön egy kávéfőző és egy jó minőségű szatén ágynemű. Miután ezeket a dolgokat mindegy, hogy férfi vagy nő kapja, a közös lakás berendezéséhez is tökéletes, így mindkettő segít otthont varázsolni a lakásból. A szerelmesek ünnepére mindegyik szuper választás lehet.

  4. Amennyiben hosszabb ideje alkottok egy párt, akkor már ismeritekk egymást, sok közös élményt éltetek meg együtt, amihez emlékeiteket képek formájában őrzitek meg. Jól jöhet a képkeret, amit akár saját magatok is elkészíthetnek.

  1. Vannak olyan párok, akik bár hosszabb ideje együtt élnek együtt is sportolnak, nekik bármilyen az alkalmazott sporttal kapcsolatos kiegészítő vagy ruházati cikk kielégítő ajándék lehet. Lehet az akár műszaki kiegészítő, kerékpározás, futás esetén akár okosóra vagy a teljesítményt mérő készülék is.

Különleges Valentin napi ajándékok
Különleges Valentin napi ajándékok
Mit ajándékozhatnak még ami hasznos lehet?

Az együtt töltött időtől függetlenül hasznos dolog lehet a névvel vagy szerelmes idézettel díszített bögre, törölköző vagy fürdőlepedő. Nagyon szexi mintával készülnek kötények férfiaknak és nőknek egyaránt, amelyek inkább ötletesek, mintsem visszafogottak.

Természetesen egy férfinak másféle ajándék a nyerő mint egy nőnek, ezért a közös ékszerek és a dísztárgyak náluk szóba sem jöhetnek.

Nagyon ötletes dolog lehet egy hosszú hétvégi relaxációs utazás is, akár termálvizes üdülőhelyen eltöltve az időt, ami nagyon hasznos, hiszen ezzel kiemelitek magatokat a mindennapi taposómalomból.

De meglephetitek egymást angol nyelvtanfolyammal ajándékba Valentin napra, amely nemcsak hasznos, de igen különleges. Mivel nemcsak egy napig tart, így sokáig az eszébe jutunk majd a másiknak.

Különleges Valentin napi ajándékok
Különleges Valentin napi ajándékok
Összegezve

Valentin napra sokféle ajándékból tudnak válogatni a párok, attól függően, hogy hasznos dolgot szeretnének-e ajándékozni vagy inkább különlegeset. Mindezt természetesen az addig együtt töltött idő hossza is befolyásol, hiszen minél hosszabb idejű az együtt töltött idő, annál több hasznos dolgot tudtok egymásról.