Ékszer ajándék Valentin-napra

Ékszer ajándékba

Ékszer ajándék Valentin-napra

Talán az egyik legnépszerűbb ajándék Valentin-napra az ékszer. Ha valami értékeset és maradandót szeretnél adni kedvesednek erre az ünnepre, akkor az ékszer ajándék megfelelő választás lehet.

Milyen ékszert válassz ajándékba?

Az ékszer ajándéknak a legtöbb ember örül. Persze ez alól is van kivétel. Vannak olyan hölgyek, vagy még inkább urak, akik nem szeretnek magukon semmiféle ékszert hordani. Nyilván ezt figyelembe kell venni, amikor ajándékot választasz Valentin-napra. Viszont, ha kedvesed nem tartozik az „ékszert elutasítók” csoportjába, akkor bizonyára örül majd, ha ékszer ajándékkal kedveskedsz neki.

Ékszer ajándékba
Ékszer ajándékba Valentin napra

Bizsu kedvelők ékszer ajándéka

Szintén személyiség függő, hogy kinek milyen ékszer ajándék a legmegfelelőbb. Ha kedvesed gyakran cserélgeti az ékszereit, vagy szeret mindig a ruhához színben és stílusban passzoló ékszert viselni, akkor jó választás lehet a bizsu ékszer. Valentin-napra ideális választás egy páros ékszer, ami nemcsak a szerelmednek, de neked is ajándék. Páros nyaklánc, páros gyűrű, de páros karkötő is létezik már, amit akár egy bizsu webáruházból is egyszerűen megrendelhetsz.

Arany ékszer ajándékba

A klasszikus ékszereket kedvelőknek valamilyen nemesfémből készült ékszer ajándék lehet megfelelő választás. A legtöbb ékszer bolt, vagy arany ékszer webáruház már külön készül erre az ünnepre, és külön Valentin-napi ékszerek közül is válogathatsz. De persze nem muszáj szívecskés vagy páros ékszert választanod. Valentin-napra ugyanúgy választhatsz klasszikus arany nyakláncot vagy arany karkötőt esetleg fülbevalót.

Ha kedvesed jobban szereti az ezüstös színt, akkor sem kell lemondanod az arany ékszer ajándékozásról. A fehér arany ugyanis hasonló színű az ezüsthöz, ezért jó alternatíva, ha a klasszikus sárga arany színt nem kedveli valaki.

Lánykérés Valentin-napon

A Valentin-nap kedvelt időpontja a lánykéréseknek, 2019-ben pl. csak az Egyesült Királyságban 115 ezer férfi kérte meg kedvese kezét ezen az ünnepen. Tehát ha elérkezettnek látod az időt, és tart már ott a kapcsolatotok, akkor szuper ötlet az eljegyzési gyűrű ajándékozása is. Persze azt is figyelembe kell venned, hogy ilyenkor a hölgyek számítanak a lánykérésre, ezért ha nagy meglepetést szeretnél, akkor lehet jobb választás egy másik időpont. Ugyanakkor mérlegelés kérdése az egész. Hiszen mi lehet romantikusabb annál, hogy valakinek Valentin-napon kérik meg a kezét…

Szerelmes SMS-ek, rövid üzenetek

Szerelmes idézetek

Szerelmes versek

Rövid szerelmes versek

Szép idézetek

Szerelmes filmek

Valentin napi képek