6 nem tárgyi ajándék Valentin napra

6 nem tárgyi ajándék Valentin napra

Mindig tárgyakat adunk ajándékba az ünnepek, alkalmak esetén. Megszoktuk, hogy bemegyünk a boltba és veszünk valamit, aminek majd talán örülni fognak. Pedig oly sok más ajándék ötlet is létezik, amivel kifejezhetjük a szeretetünket és gondoskodásunkat. Lehet szívhez szóló, kedves és emlékezetes. Most ebben a cikkben ilyen Valentin napi ajándék ötleteket sorolunk fel.

Szerenád ajándékba

A szerenádtól minden nő szíve meglágyul. Manapság nagyon ritkán kapnak szerenádot, úgyhogy a siker garantált. Énekelhetsz, zenéhetsz te is, hiszen nem a profizmus számít, hanem a gesztus. Ha a zenédtől, hangodtól inkább megkímélnél másokat, akkor megbízhatsz egy zenészt, akivel közösen jelentek meg a hölgy ablaka alatt.

Ajándék Valentin napra
Ajándék Valentin napra

Vers Valentin napra

A vers nagyon megható és szívhez szóló ajándék. Verset Valentin- napra ajándékba is adhatsz. Írhatod saját magad a verset, ami biztosan személyes és megismételhetetlen ajándék lesz. Ha nem tudsz verset írni, akkor pedig a kedvenc költőjétől egy szép papírlapra leírod a verset és egy igényes borítékban átadod. Ettől igazán emlékezetes marad a Valentin nap. Bármikor együtt elolvashatjátok és emlékezhettek erre a napra.

Közös vacsora

Ritkán sikerül közös programot szervezni a gyerekek és a munka miatt? Akkor ezen a szép napon a közös vacsora egy szuper ajándék lesz. Csak kettesben, egy este, ami csak a tiétek. Meg kell előre szervezni, időt kell rá szánni, de az élmény megfizethetetlen és a kapcsolatotoknak is jót tesz.

Nem az számít, hogy hol és mit esztek, csak a változatosság, a hétköznapokból való kiszakadás teszi emlékezetessé ezt az ajándékot.

Ajándék Valentin napra
Ajándék Valentin napra

Kényeztető masszázs

Aki szereti a különböző masszázsokat, annak ez egy rendkívüli ajándék. Ha még sportol is, akkor meg elengedhetetlen, hiszen a sportolás közben sok izomletapadás keletkezik. Ezeket fellazítja a masszázs és újult erővel indulhat neki a hétköznapoknak.

Jót tesz a testnek és léleknek egyaránt. A mindennapos kihívásokkal, stresszel is könnyebben bírkózik meg egy frissító masszázs után.

Ajándék Valentin napra
Ajándék Valentin napra

Jegyek a kedvenc zenekar koncertjére

A koncert megint egy olyan élmény, amire évek múlva is emlékezünk. Ha a kedvenc zenekarának koncertjére vásárolsz jegyet, akkor az tuti kiváló ajándék lesz. Közös élményt szereztek és erősödik a kapcsolatotok.

Kozmetikai kezelések

A különböző szépítő kozmetikai kezelések szinte végtelen lehetőséget nyújtanak ajándék ötletre. Garantáltan minden hölgy szívesen veszi igénybe őket, úgyhogy nem lőhetünk mellé. Már csak a legjobbat kell kiválasztani, ami az anyagi lehetőségekhez is passzol. Talán ez a nehezebb feladat.:)

Ajándék Valentin napra
Ajándék Valentin napra

Összegzés

Bármelyik ötletet is válaszd, biztosan értékelni fogják az igyekezetedet. Mindegyik ötlet sikert arat és elékezetessé teheted mindkettőtöknek ezt a szép alkalmat.